010-252 84 00

LADDSTOLPAR

Tjänsten

Framtidssäkra din arbetsplats, köpcentrum eller villa med laddstolpar för eldrivna fordon. Det är en investering både i fastighetens värde samt miljön. Vi ger dig råd vilken typ av laddstolpe som passar sig bäst!

Elfordon på Sveriges vägar ökar för varje dag.  Så en laddstolpe i anslutning till bostaden eller arbetsplatsen är A och O för den som vill köra på 100 procent eldrift . Vill du modernisera ditt företag med eldrivna bilar? Komplettera då med laddstationer, det är varken komplicerat eller kostnadsintensivt längre. Ring oss för mer info! Vi hjälper företag, fastighetsägare och även villaägare att sätta upp sin egen laddstolpe till sin eller sina kunders elbilar.

Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig att välja rätt i djungeln av olika laddstationer, oavsett om det gäller laddstolpe till villaägare, företag, parkeringsplatser eller bostadsrättsföreningar!

Varför välja oss

Personlig service

Personlig service

Vi är ett familjärt företag som sätter stort fokus på varje enskild kunds behov och förutsättningar.

Rätt kvalitet

Rätt kvalitet

För oss är det en självklarhet att alla kunder ska bli bemötta på ett professionellt sätt samt få service och leverans i högsta klass.

Spetskompetens

Spetskompetens

Tack varje vår specifik kompetens inom el kan vi anpassa oss och skala upp vårat kunderbjudande.

Pålitlighet

Pålitlighet

Vi sätter en oerhörd fokus på tillgänglighet, pålitlighet, noggrannhet och punktlighet.

Multcon

En till WordPress-webbplats