010-252 84 00

OM OSS

PUNKTILGHET - NOGGRANNHET - FLEXIBILITET

Scroll

Om företaget

MultCon Multi Consulting AB grundades 2013 av Ida-Linn och Jonas Näzelius. Med Jonas bakgrund som elektriker med CE BE-körkort och byggkompetens och Ida-Linns bakgrund som civilingenjör och sedemera teknisk doktor kändes multi consulting som det bäst passande namnet på bolaget.

Företaget tog kontakt med Amanda Berglund i Piteå som hjälpte till att utforma logotypen, vilken idag pryder allt från bolagets bilar till kläder och accessoarer. ”Vi vill att de som jobbar med oss ska känna gemenskap och stolthet över sitt arbete och sin arbetsplats. Utan dem skulle vi inte kunna bedriva verksamheten i den här omfattningen. Vi är stolta över det arbete som utförs!” säger Jonas.

Verksamheten profilerades snabbt mot elinstallationer och sysselsätter idag ca 10 heltidselektriker med verksamheter inom privat, företag och industri. MultCon är även engagerade i forskning och utveckling inom främst teknikområdet. Bland de pågående projekten kan nämnas framställning av biokol och framtagande av en ny typ av värmeväxlare. FoU drivs tillsammans med Harads Arctic Heat AB, Luleå Tekniska Universitet och Nanjing Tech University.

På Näringslivsgalan i Boden i februari 2019 blev Ida-Linn och Jonas belönade med priset Årets Landsbygdsföretgare med motiveringen;

”Med utgångspunkt i Harads levererar MultCon service och entreprenad inom elektrisk installation, larm, fiber, entreprenad, snickeri och teknisk konstruktion. För att möta kundernas behov i såväl landsbygd som tätort jobbar Ida-Linn och Jonas tillsammans med sina 12 medarbetare på ett innovativt sätt och med en rejäl portion nytänkande.”

”Otroligt kul och hedrande att bli nominerad och såklart att få vinna! Priset ser vi som ett kvitto på att MultCon gör ett bra och uppskattat jobb och vi blir än mer taggade att fortsätta att utvecklas tillsammans med våra medarbetare, kunder och samarbetspartners”, säger Ida-Linn.

Varför välja oss

Personlig service

Personlig service

Vi är ett familjärt företag som sätter stort fokus på varje enskild kunds behov och förutsättningar.

Rätt kvalitet

Rätt kvalitet

För oss är det en självklarhet att alla kunder ska bli bemötta på ett professionellt sätt samt få service och leverans i högsta klass.

Spetskompetens

Spetskompetens

Tack varje vår specifik kompetens inom el kan vi anpassa oss och skala upp vårat kunderbjudande.

Pålitlighet

Pålitlighet

Vi sätter en oerhörd fokus på tillgänglighet, pålitlighet, noggrannhet och punktlighet.

Samarbetspartners

Multcon

En till WordPress-webbplats