010-252 84 00

SMARTA HEM

Tjänsten

Gör ditt liv enklare med smarta hem från Multcon. Vi är en ledande aktör för installation av smarta hem, smarta fastigheter och intelligenta lösningar. Öka din konfort och minska din energianvändning.

Med en smart hem-lösning får du det allra bästa när det gäller komfort, säkerhet, snygg design och energieffektivitet för framtidens hem, redan idag. Exempel på funktioner som kan styras är solskydd, belysning, värme, luftkonditionering, larm eller porttelefoni. Styr smidigt hemmet med en knapptryckning via fjärrstyrning med fjärrkontroll eller app i mobilen/paddan.

Kan min bostad bli ett smart hem?

Ja, med Smarta hem kan du tända och släcka hela huset med en knapptryckning – traditionell belysning blir smart. Produkterna installeras av en behörig elektriker, snabbt och enkelt utan nya ledningar och kräver ingen stor renovering i ditt hem. Ett smart hem hjälper dig i vardagen!

Lev smart i ett smart hem!

Med modern teknik kan du automatisera en mängd saker i hemmet. Du kan övervaka och styra din bostad på distans via smartphone eller dator, och få larm direkt om något oväntat händer. Med Multcons hjälp har du alltid av- och påknappen till belysning, larm, inomhustemperatur, strykjärnsuttaget och kaffebryggaren inom räckhåll i mobilen.

Som småhusägare kan du tryggt lämna över dina frågor eller önskemål till våra elektriker eller tele/säkerhetsspecialister och lita på att installationen blir utförd helt enligt överenskommelse.  Få framtidens lösning redan idag – kontakta Multcon!

Varför välja oss

Personlig service

Personlig service

Vi är ett familjärt företag som sätter stort fokus på varje enskild kunds behov och förutsättningar.

Rätt kvalitet

Rätt kvalitet

För oss är det en självklarhet att alla kunder ska bli bemötta på ett professionellt sätt samt få service och leverans i högsta klass.

Spetskompetens

Spetskompetens

Tack varje vår specifik kompetens inom el kan vi anpassa oss och skala upp vårat kunderbjudande.

Pålitlighet

Pålitlighet

Vi sätter en oerhörd fokus på tillgänglighet, pålitlighet, noggrannhet och punktlighet.

Multcon

En till WordPress-webbplats