010-252 84 00

SOLSCELLER

Om tjänsten

Med solceller investerar du både i din fastighet, sänker dina elkostnader, samt bidrar till en renare värld. Solceller är en en investering både för framtiden och miljön.

Med hjälp av solceller på husets tak har du möjlighet att ta vara på solens energi, som är en fri och naturlig energikälla. Våra erfarna elektriker hjälper dig genom hela processen från beslut till installation. Vi tillgodoser dina önskemål och behov med skräddarsydda lösningar. Både du och miljön blir vinnare på denna smarta investering.

Att skaffa egna solpaneler för att generera solenergi är både ekonomiskt och miljömässigt riktigt. Att investera i solceller ökar värdet på din fastighet samtidigt som du blir mindre beroende av energiprisets upp och nedgångar samt på sikt får lägre energikostnader.

Eftersom varje hus är unikt och det är många detaljer att sätta sig in i så upplevs det ibland krångligt att beräkna både kostnaden, hur mycket bidrag man kan få, samt hur mycket el man kan räkna med att i genomsnitt få ut av sin anläggning.

Vi är insatta i sådana frågor och kan därför hjälpa dig med allt kring solenergi, val av solceller, energibesparing etc.

Solceller har lång livslängd, lång garantitid och kräver minimalt underhåll. Vi hjälper dig gärna, kontakta oss redan idag.

Varför välja oss

Personlig service

Personlig service

Vi är ett familjärt företag som sätter stort fokus på varje enskild kunds behov och förutsättningar.

Rätt kvalitet

Rätt kvalitet

För oss är det en självklarhet att alla kunder ska bli bemötta på ett professionellt sätt samt få service och leverans i högsta klass.

Spetskompetens

Spetskompetens

Tack varje vår specifik kompetens inom el kan vi anpassa oss och skala upp vårat kunderbjudande.

Pålitlighet

Pålitlighet

Vi sätter en oerhörd fokus på tillgänglighet, pålitlighet, noggrannhet och punktlighet.

Multcon

En till WordPress-webbplats